דיסקיות שוקולד פרחוניות עם פצפוצי מצה
מתכון כשר לפסח לדיסקיות שוקולד פרחוניות עם פצפוצי מצה. קינוח טעים וממכר של איה תמם.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 וחצי שעות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם שוקולד מריר
2 מצות טחונות גס
200 גרם שוקולד לבן
צבע מאכל ורוד וירוק (מיועד לשוקולד)
תבניות סיליקון בצורת פרחים
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד המריר בפולסים במיקרוגל ומערבבים עד שהוא חלק ומבריק.
2 יוצקים את השוקולד לתוך תבנית השקעים או לשבלונה שהכנו מכוסות חד פעמיות.
3 אם רוצים משטח אחיד, ניתן לשקול 20 גרם לכל יחידה.
4 מפזרים את המצות הטחונות על גבי השוקולד הרטוב.
5 מכניסים את התבנית למקרר להתייצבות.
6 בינתיים, ממיסים את השוקולד הלבן וצובעים אותו בגווני ורוד וירוק.
7 מזלפים את השוקולד הצבוע לתוך תבנית הסיליקון בצורת פרחים ונותנים לו להתייצב במקרר.
8 לאחר שהשוקולד המריר התייצב, מחלצים את המטבעות מהתבנית.
9 מוציאים את הפרחים מהתבנית ומדביקים אותם למטבעות השוקולד בעזרת מעט שוקולד מריר מומס.
10 שומרים במקרר עד להגשה, כדי למנוע הופעת כתמים לבנים על השוקולד.