עוגת מוס שוקולד וקרם ברולה תפוזים של מיקי שמו

השילוב המנצח של מיקי שמו של מתכון לעוגת מוס שוקולד, קרם ברולה ותפוזים – העוגה המושלמת לסיום הארוחה מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקרם הברולה
125 125 מ”ל שמנת מתוקה
קליפה מגוררת מ-1/2 מתפוז
0.5 כוס סוכר
6 חלמונים
0.5 עלה ג’לטין
למוס השוקולד
250 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
6 חלבונים
50 גרם סוכר
500 מ”ל שמנת מתוקה
לבסיס
200 גרם ביסקוויט שוקולד
75 גרם חמאה מומסת
לציפוי
75 מ”ל שמנת מתוקה
75 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
קרם הברולה
1 מביאים שמנת מתוקה עם קליפת תפוז לסף רתיחה.
2 מערבבים היטב את הסוכר והחלמונים בעזרת מטרפה ידנית.
3 יוצקים מעל את השמנת מתוקה תוך כדי השוואת טמפרטורה.
4 מניחים את התערובת על גבי סיר עם מעט מים חמים (“בן מרי”) וממשיכים לערבב עם מטרפה ידנית על גבי האש עד להסמכת התערובת (עד 5 דקות בישול).
5 מוסיפים לתערובת את הג’לטין.
6 יוצקים את התערובת לתוך רינג בקוטר 19 ס”מ או בתבנית אלומיניום בקוטר 19 ס”מ, מרופדת בניילון נצמד.
7 מכניסים להקפאה.
מוס השוקולד
1 ממיסים שוקולד מריר וחמאה ומערבבים עד אחידות.
2 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
3 מקפלים פנימה את השוקולד והחמאה.
4 מקציפים את השמנת מתוקה “הקצפה רכה” (80% הקצפה) ומקפלים את שאר התערובת פנימה.
הבסיס
1 מעבדים במעבד מזון ביסקוויטים.
2 מערבבים את הביסקוויטים המפוררים עם החמאה ומהדקים לתבנית בקוטר 24 ס”מ.
הרכבת העוגה
1 מניחים בתבנית ביסקוויט שוקולד או עוגת ספוג שוקולד.
2 יוצקים על הבסיס ממוס השוקולד עד 1/3 גובה התבנית.
3 מניחים מעל את קרם הברולה במרכז.
4 משלימים ביתרת המוס שוקולד ומכניסים למקפיא לשעה.
הציפוי
1 מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים מעל השוקולד.
2 מערבבים עד המסה מוחלט.
3 יוצקים מעל העוגה לציפוי.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות