כבד קצוץ הונגרי
מתכון לכבד קצוץ בסגנון הונגרי, עם בצל ירוק, בצל קצוץ וביצים קשות

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 קילו כבד עוף
3 ביצים קשות
4 בצלים
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
1 כף מיונז
אופן הכנה
1 חותכים 3 בצלים מתוך ה 4 לרצועות, מטגנים עד להזהבה במחבת
2 מוסיפים למחבת את הכבד (במכסה סגור) ומטגנים עד שהוא כהה
3 מכניסים למעבד מזון את הכבד והבצלים המטוגנים והביצים הקשות וטוחנים למרקם חלק
4 קוצצים את הבצל הרביעי, מוסיפים מלח, פלפל ומיונז
5 מוסיפים את הכבד הקצוץ לתערובת, מערבבים היטב ומגישים