בחושה קינמון של פסח מתכון של סבתא רחל
מתכון לעוגה בחושה עם קינמון של סבתא רחל, הסבתא אל ארז שאול, בגרסה של ארז למתכון העוגה יוצאת אפילו עוד יותר אוורירית בזכות המיקסר קנווד שף שמשדרג את המטבח והמנות שיוצאות ממנו

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית אינגליש קייק גדולה או 2 תבניות אינגליש חד"פ
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
מיכל שמנת מתוקה (250 מ״ל)
2 כוסות קמח תופח לפסח
לשכבת קינמון – קינמון מעורבב עם סוכר חום.
אופן הכנה
1 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים, סוכר ושמנת מתוקה עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
2 מוסיפים את הקמח התופח לפסח ומערבלים במהירות נמוכה רק עד שהקמח נטמע.
3 שופכים לתבנית מחצית מכמות הבלילה
4 מפזרים את הקינמון והסוכר על גבי מחצית הבלילה
5 שופכים את יתרת הבלילה מעל הקינמון.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
7 בתיאבון!