אוזני המן עם מילוי עשיר וטעים של שוקולד וקפה
אוהבים קפה? זהו המתכון המושלם בשבילכם לאוזני המן! מתכון קל להכנה לאוזני המן עם בצק פריך ומילוי מטריף של שוקולד וקפה.

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעה ורבעאה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
100 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר (רכה אבל לא מומסת)
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
1 ושליש כוסות (200 גרם) קמח לבן
חצי כפית אבקת אפייה
1 ביצה L
1 כפית תמצית וניל
למלית:
200 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
1 כוס אספרסו קצר -מכינים עם קפסולת תערובת הבית של לנדוור
4 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
אופן הכנה
לבצק
1 במיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל מצרכי הבצק חוץ מהביצה ומערבבים עד שנוצר פירורי חמאה גסים
2 להוסיף את הביצה ומערבלים עד שיש בצק, מעט דביק.
3 משטחים מעט את הבצק מעבירים למקרר לשעה לפחות
4 שהבצק קר ויציב מרדדים אותו, על משטח מקומח
5 קורצים עיגולים מהבצק עם קורצן או תחתית של כוס
למילוי
1 מכינים מנת אספרסו
2 מבשלים ביחד את כל מרכיבי המילוי ומקררים
סגירת אוזני המן ולתנור
1 ממלאים מעט כל עיגול במילוי עם השקית זילוף
2 סוגרים לצורת אוזן המן
3 מניחים את אוזני ההמן על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-15 דקות או עד שאוזני המן זהובות