בראוניז רכים ועשירים בטעמים של קפה ושוקולד מריר של שחר "פודיק"

מתכון קל להכנה של שחר "פודיק" לבראוניז נימוחים, רכים ועשירים בטעמים של קפה ושוקולד מריר. זהירות זה ממכר!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 20*20
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה (שלושת רבעי חפיסה)
150 גרם סוכר (שלושתרבעי כוס)
3 ביצים
2 כפות אספרסו (30 גרם)
1 קמצוץ מלח
120 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) קמח לבן
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
ליקר קפה
אופן הכנה
1 חממו תנור ל-175 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו)
2 בקערה גדולה המיסו יחד שוקולד מריר וחמאה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.
3 תוסיפו סוכר וטרפו בעזרת מטרפה כמו שצריך.
4 הוסיפו פנימה את הביצים אחת-אחת, את האספרסו, הליקר קפה והמלח וטרפו עם מטרפה עד שתתקבל תערובת אחידה.
5 נפו פנימה את הקמח וקפלו בעדינות בעזרת מרית.
6 הוסיפו את השוקולד המריר הקצוץ ומערבבו עד לפיזור אחיד שלו בתערובת. חשוב לא לערבב יותר מדי!
7 העבירו את התערובת לתבנית 20X20 משומנת ושטחו לגובה אחיד.
8 אפו את הבראוניז 20-24 דקות, או עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין קצת רוטט (אך לא לחלוטין רך). הבראוניז יתייצבו בקירור.
9 חשוב לצנן לגמרי את הבראוניז ולחכות שיתקררו לפני שתאכלו!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם