עוגת גבינה קרה עם פירורים קלה להכנה שלא תצליחו להפסיק לאכול

מתכון קל להכנה של עוגת גבינה קרה עם פירורים קלה להכנה שלא תצליחו להפסיק לאכול, מעולה לשבועות, או לסופ"ש או סתם כשבא לכם משהו מתוק

מערכת
25.12.2024
1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות+5 לילה במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית + לפירורים:
230 גרם קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
¼ כוס סוכר
2 סוכר וניל
160 גרם חמאה קרה
4 חלמונים L
למלית:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
120 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
50 גרם אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינת שמנת 30%
חצי קילו גבינה לבנה 9%
כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות חום עליון תחתון
2 מעבדים את כל מרכיבי הבצק למעט החלמונים במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית.
3 מוסיפים בכל פעם חלמון אחד עד לקבלת בצק.
4 מחלקים את הבצק לשני חלקים, חלק אחד משטחים בתבנית העוגה, ואת החצי השני משטחים על מגש אפייה אופים ב 180 מעלות בחום עליון תחתון למשך כ 20 דק' עד שמזהיב.
5 למלית: מקציפים את השמנת עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל,
6 לאחר שמגיע למרקם של קצפת יציבה, מוסיפים את הגבינה הלבנה, וגבינת השמנת.
7 מקציפים למשך דקה נוספת עד שהגבינות נטמעות בקצפת
8 שופכים את תערובת המלית על התחתית האפוייה שבתבנית העוגה.
9 מפוררים את הפירורים שהיו במגש, ומפזרים מעל המלית
10 עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים לקירור של לפחות 5 שעות ועדיפות ללילה.
זה המתכון היחיד לעוגת גבינה עם פירורים שצריך. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      תודה על המתכון לעוגה הנפלאה הזו

       

       
      גל says:

    אולי יעניין אותך גם