חטיף תירס בנינג’ה גריל
דרך נוספת להעסיק את הילדים בנשנוש שהוא גם קצת בריא – נשנושי תירס ממכרים בטיגון באוויר חם שהופך את התירס לפריך ועסיסי

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
25 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 קופסאות שימורים גרגירי תירס
1 כפית מלח דק
1 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
הגשה
1 חופן טימין טרי עלים
אופן הכנה
הכנה
1 מערבבים את כל החומרים יחד (ניתן להוסיף גם כפית שמן).
2 מפעילים את הנינג׳ה גריל על תוכנית טיגון באוויר על חום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
3 לאחר החימום המקדים שופכים את התירס לתבנית הנינג׳ה וסוגרים. לאחר 10 דקות פותחים, מערבבים וסוגרים שוב.
4 כשמוכן מפזרים מעט טימין ומגישים. בתאבון.