קורנפלקס ביתי ב-10 דקות בנינג’ה גריל
במקום לקנות קורנפלקס – תכינו אותו בבית בנינג'ה גריל! זה כל כך קל וטעים שתרצו לאכול רק אותו לארוחת הבוקר שלכם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כוסות גרעיני תירס לפופקורן
1 כף סוכר לבן
0.5 כפית מלח דק
1 כוס מים
אופן הכנה
הכנה
1 טוחנים בבלנדר נינג׳ה את גרעיני הפופקורן, הסוכר והמלח ליצירת קמח תירס דק ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים לקערה מים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה (מעט נוזלית אבל לא יותר מדי).
3 יוצקים למחבת הברזל של נינג׳ה גריל ואופים במצב של ״טיגון באוויר״ בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
4 בתום 15 הדקות, פותחים את הנינג׳ה ושוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות בגודל של קורנפלקס – אפשר ביד או באמצעות מזלג וסכין (ראו בסרטון).
5 מחזירים לאפייה נוספת בתוכנית ״טיגון באוויר״ בחום של 150 מעלות למשך כ-5 דקות לקבלת קורנפלקס ברמת פריכות מיטבית.
6 מגישים בקערה עם חלב. בתאבון.