קורנפלקס ביתי ב-10 דקות בנינג’ה גריל
במקום לקנות קורנפלקס – תכינו אותו בבית בנינג'ה גריל! זה כל כך קל וטעים שתרצו לאכול רק אותו לארוחת הבוקר שלכם
קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כוסות גרעיני תירס לפופקורן
1 כף סוכר לבן
0.5 כפית מלח דק
1 כוס מים
אופן הכנה
הכנה
1 טוחנים בבלנדר נינג׳ה את גרעיני הפופקורן, הסוכר והמלח ליצירת קמח תירס דק ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים לקערה מים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה (מעט נוזלית אבל לא יותר מדי).
3 יוצקים למחבת הברזל של נינג׳ה גריל ואופים במצב של ״טיגון באוויר״ בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
4 בתום 15 הדקות, פותחים את הנינג׳ה ושוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות בגודל של קורנפלקס – אפשר ביד או באמצעות מזלג וסכין (ראו בסרטון).
5 מחזירים לאפייה נוספת בתוכנית ״טיגון באוויר״ בחום של 150 מעלות למשך כ-5 דקות לקבלת קורנפלקס ברמת פריכות מיטבית.
6 מגישים בקערה עם חלב. בתאבון.