הטרנד שמשגע את המדינה: קראנץ’ קורנפלקס

קראנץ' קורנפלקס – גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי. בתיאבון

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
4 שעות ו-25 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גלידה
45 גרם קורנפלקס מצופה סוכר
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
תוספות
75 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
20 גרם קורנפלקס מיני
ציפוי
75 גרם שוקולד לבן
20 גרם קורנפלקס מיני
אופן הכנה
הכנה
1 בפינג׳ן או בקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
2 במיכל הגלידה של נינג’ה מוזגים את מחצית השמנת שנותרה.
3 מיד שמגיעים לרתיחה, מסננים לתוך המיכל עם השמנת הקרה, מערבבים היטב ומכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
4 לאחר ההקפאה טוחנים בנינג’ה קרימי ע״י תוכנית גלידה פעמיים ברציפות.
5 פותחים את המיכל, יוצרים גומה בעזרת כף ושופכים פנייה את התוספת – שוקולד לבן קצוץ דק וקורנפלקס.
6 מחזירים למכונת הגלידה ומפעילים על תוכנית התוספות.
7 מחזירים למקפיא את המיכל למשך 15 דקות.
8 במקביל ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל או על באן מארי.
9 מגישים בכוס גלידה או בגביע את מספר הכדורים הרצוי, מפזרים מעט קורנפלקס, ושופכים בעזרת לקקן את השוקולד החם על הגלידה, נסו למזוג שכבה דקה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם