סלמון בציפוי קורנפלקס
סלמון בציפוי קורנפלקס, מנה פריכה מבחוץ ונימוחה ועסיסית מבפנים. מנת חלבון משודרגת וטעימה שילדים ממש אוהבים. בתיאבון

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
150 גרם קוביות קרח
15 גרם קפה נמס
50 גרם סוכר לבן
150 מ"ל מים קרים
הגשה
1 כף דבש
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
הכנה
1 שמים את הקורנפלקס במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים.
2 חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות.
3 טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ואז בפירורי הקורנפלקס.
4 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
5 כשהנינג’ה גריל מוכן, מניחים את נגיסי הסלמון, מרססים שמן זית וסוגרים עד שהם מוכנים.
6 מגישים ומזלפים מעל מעט דבש עם קורט מלח.