בייגל ביתי קל להכנה מקוטג', אוורירי, מזין, מלא בחלבון

מתכון לבייגל שמכינים ממעט רכיבים וביניהם קוטג', הוא עשיר בחלבון ודל (יחסית) בפחמימה, טעים בטירוף ומאוד קל להכנה.

זמן הכנה
רבע שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6-8 בייגלים בגודל בינוני
1 מיכל קוטג׳ 5% שומן ( 250 גרם)
1 כוס קמח (140 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
תוספות לבחירה לציפוי: שומשום, קצח, פרג, מלח גס, זעתר, או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים
ביצה טרופה להברשה
אופן הכנה
1 לחמם תנור ל-180 מעלות
2 בקערה רחבה, שמים את הקוטג', הקמח, אבקת האפייה ומלח.
3 מערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. הבצק יהיה רטוב ודביק מעט.
4 מרטיבים את הידיים במים ולקחו חופן קטן מהבצק. גלגלו אותו לכדור, ואז עשו חור במרכז הכדור בעזרת האצבע. הניחו את הבייגלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 מברישים את הבייגלים בביצה טרופה ומפזרים עליהם את התוספות שבחרתם.
6 אופים את הבייגלים בתנור שחומם מראש למשך 25-30 דקות, או עד להזהבה
7 מוציאים את הבייגלים מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט לפני ההגשה
טיפים חשובים:
1 ניתן להשתמש בקוטג' 5% או 3% שומן.
2 הקפידו להשתמש בקמח רגיל ולא בקמח מלא, שכן הוא עלול להשפיע על מרקם הבייגל.
3 התנסו עם מגוון תוספות כדי למצוא את השילוב האהוב עליכם.
4 שימו לב שלא לאפות את הבייגלים זמן רב מדי, כדי שלא יתייבשו.
5 ניתן להכפיל את הכמות ולהכין כמות גדולה יותר של בייגלים. הבייגלים נשמרים היטב במקרר עד 3 ימים, או במקפיא עד לחודש.
6 ניתן להוסיף לבצק מעט סוכר או דבש ולהכין בייגלים מתוקים.
7 מה למרוח על הבייגל? ריבה, נוטלה, גבינה לבנה, ומוס, טחינה, ביצה קשה, סלמון מעושן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024