טרנד צ׳יפס בצל מקוטג׳ בנינג'ה גריל
גם אתם יכולים להכין את הטרנד של צ׳יפס בצל מקוטג׳ אצלכם בנינגה גריל!

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצל לבן – חתוך לפרוסות דקות
מיכל קוטג׳
כף קמח
ביצה
מלח לפי הטעם
כפית אורגנו
אופן הכנה
1 חותכים את הבצל לפרוסות דקות
2 מכינים את הבלילה – מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה איחוד.
3 מדליקים את הנינג׳ה גריל על תוכנית גריל, חום Hi, למשך 10 דק׳, ומפעילים. המכשיר יחל בפעולת חימום מקדים ובסופה יצפצף. לאחר הצפצוף פותחים את מכסה הנינג׳ה גריל, ובעזרת כף יוצקים מעט מהבלילה (שיהיה מספיק לטיפה מיותר מקוטר פרוסות הבצל. מניחים במרכז כל בלילה פרוסת בצל וסוגרים את המכסה. לוחצים על הפעל. לאחר מחצית מהזמן המכשיר יבקש להפוך, אין צורך להפוך אך אפשר למרוח מעט שמן על הבצל כדי לקבל מעט קריספיות של הבצל.
4 בתום הפעולה של הנינג׳ה מוציאים, מניחים על צלחת הגשה ומגישים. כמובן שניתן להריץ ככה כמה נגות כדי לקבל כמות גדולה לנשנוש. בתאבון.