מתכון לקרפ במילוי שוקולד
מביאים את הדוכן בקניון הביתה למכשיר הנינג'ה שלכם – מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד שהילדים ירצו לאכול במיידי
קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קרפים
125 גרם קמח לבן
2 ביצים M
310 מ"ל חלב 3%
2 כפות חמאה מומסת
0.5 כפית מלח דק
מילוי והגשה
120 גרם ממרח שוקולד אגוזים
1 חבילה שוקולד לבן קצוץ גס
5 כפות סירופ שוקולד או אבקת סוכר או פירות
אופן הכנה
הכנה
1 מערבבים את כל מרכיבי הקרפ בקערה עד לקבלת תערובת נוזלית יחסית.
2 מפעילים את הניג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳ ב-200 מעלות. לאחר החימום הראשוני של המכשיר מורחים מעט חמאה/שמן, ומוזגים חמישית מהבלילה באופן שמכסה את כל שטח המחבת בשכבה דקה.
3 סוגרים את המכשיר ומטגנים משני הצדדים למשך כ-2 דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב קל (לא לטגן יתר על המידה כדי שלא יהפוך קריספי מדי.
4 מעבירים את הקרפ המוכן למשטח עבודה, מורחים בממרח שוקולד, מוסיפים את התוספות שבא לכם (אנחנו בחרנו בשוקולד לבן), מקפלים מעט בצדדים ומגלגלים את הקרפ בעודו חם (כדי שהשוקולד הלבן שבליבת הקרפ יימס גם כן).
5 מגישים עם סירופ שוקולד/אבקת סוכר או פירות לפי העדפה אישית, אפשר גם להתפנק עם קצפת. בתיאבון