קרוטונים למרק תוצרת בית של פותנה ג’אבר
המתכון לקרוטונים האלה הוא סיבה מצוינת להכין מרק מתוך “אוכל של בית”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קרוטונים
לחם לבן פרוס ללא שוליים
2 כפיות כוסברה יבשה
2 כפיות פטרוזליה יבשה
3 כפות שמן זית
מלח
אופן הכנה
קרוטונים
1 חותכים את הלחם לקוביות קטנות.
2 מתבלים ומזלפים שמן זית מעל.
3 מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה.
4 מפזרים את התבלינים ומכניסים לתנור ל – 10 דקות עד השחמה.
5 מצננים ומאחסנים בכלי אטום.
