דאבו – לחם אתיופי שמכינים בסיר
דאבו הוא לחם קל מאוד להכנה שמכינים על הכיריים בסיר – והתוצאה מדהימה!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי כולל התפחה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 קילו קמח שמרים
1 כף מלח
2 כפות סוכר
3 כוסות מים
אופן הכנה
1 מעבירים את החומרים לקערה, מערבבים מעט ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מכסים ומניחים לתפיחה במשך שעה.
3 מניחים בתחתית סיר נייר אפייה רטוב, מניחים את הבצק בתוך הנייר ומכסים בנייר אפייה רטוב נוסף
4 מבשלים על הכיריים במשך שעה וחצי