אוזני המן במילוי תמרים של מיקי שמו

במיוחד לפורים מתכון לאוזני המן קלאסיות במילוי תמרים מתובלים של מיקי שמו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק פריך:
200 גרם חמאה רכה בטפ' החדר
100 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
2 חלמונים (מביצה מידה L)
2 כפות חלב
300 גרם (2 כוסות +2 כפות) קמח
50 גרם (1/2כוס) אבקת שקדים
1/2 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
ניתן להוסיף לבצק ארומה: גרידת לימון, גרידת תפוז, וניל וכו'
למלית תמרים מתובלת:
500 גרם תמרים בוואקום
1/2 כפית קינמון
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
קורט ציפורן
אופן הכנה
לבצק:
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות איטית את החמאה ואת האבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד
2 עם מרית מורידים את שאריות הבצק מדפנות הקערה, מוסיפים את החלמונים והחלב ומערבבים כדקה עד שהם נבלעים בתערובת
3 לתוך קערה נוספת מנפים את הקמח, אבקת השקדים, אבקת האפייה והמלח ומכניסים כרבע מהכמות לקערת המיקסר. מערבבים כדקה ומוסיפים את יתרת תכולת הקערה וממשיכים בפעולת הערבול במהירות איטית עד שהבצק מתגבש ואז עוצרים
4 מוציאים את הבצק למשטח עבודה מעט מקומח, ממשיכים ללוש אותו קלות כדי שיהיה חלק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה לפחות
למלית תמרים והרכבה:
1 במעבד מזון טוחנים התמרים בפולסים עד לתערובת אחידה וחלקה ומערבבים בקערה יחד עם הקינמון, הציפורן והאגוזים הקצוצים
2 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפיה
3 מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים. מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס"מ
4 אופים כ-15 דקות עד הזהבה
5 מצננים היטב וזורים אבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם