סלט ירוק עם תמרים, אגוזים ותמרים של עומר מילר ומיכל אנסקי
סלט ירוק ומרענן לראש השנה, עם תמרים, אגוזים, גבינה ורוטב ווינגרט בלסמי. הסלט שיכבוש את הארוחה – מנה ראשונה מושלמת ב-5 דקות עבודה. מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
סלט
2 כוסות תמרים לחים קלופים ומגולענים
400 גרם רוקט
1/4 כוס אגוזי מלך קלויים
פרוסות גבינת עזים
ווינגרט בלסמי
125 מ”ל חומץ בלסמי מצומצם
60 מ”ל חומץ חרז
750 מ”ל שמן זית
1 ו-1/2 כפות מי סוכר
אופן הכנה
1 מניחים בקערה את חומרי הסלט מלבד הגבינה.
2 מערבבים בבלנדר ידני את חומרי הרוטב.
3 יוצקים על הסלט את הרוטב ומערבבים.
4 מוסיפים את פרוסות הגבינה ומגישים מיד.
