בלונדיז קלות ללא תקלות

מתכון לבלונדיז שלעולם לא יאכזב ותמיד מצליח, תבחרו איזה תוספות שתרצו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

115 גרם חמאה מומסת
כוס סוכר חום כהה
1 ביצה L
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית תמצית שקדים, לא חובה
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח לבן
תוספות אופציונאליות:
1/2 עד 1 כוס שוקולד צ'יפס (לבן, חלב, מריר, בלונדי)
1/2 עד 1 כוס אגוזים קצוצים וקלויים
1/2 עד 1 כוס פירות יבשים קצוצים או קוקוס
1/2 כפית תמציות קוקוס, נענע, רום, פטל וכו'
2 כפות קפה נמס לא מגורען
אופן הכנה
לתבנית מתכת 20X20
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בקערה בינונית מערבבים חמאה מומסת וסוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים את הביצה, הווניל, תמצית השקדים (לא חובה) והמלח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק
4 כשהבלילה אחידה, מוסיפים את הקמח עד להטמעה מלאה מערבבים עם כף עץ או מרית במהירות עד שהבצק נפרד מהדפנות של הקערה
5 מקפלים לבפנים את התוספות שנבחרו ומערבבים
6 מורחים באופן אחיד את הבלילה על התבנית, מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס (זו התוספת שאנחנו בחרנו) ומכניסים לתנור ל 20- 25 דקות – כשבצדדים העוגה תיראה שחומה ובאמצע עדיין רכה ורטובה (אל תדאגו, האמצע ימשיך להאפות בזמן שהעוגה תצטנן)
7 כשהבלונדיז מתקררים אפשר לחתוך לריבועים ולזלול
טיפים חשוב:
1 אפשר לשמור את הבלונדיז בקופסא סגורה מחוץ למקרר עד 3 ימים, במקרר עד שבוע ומקפיא עד שלושה חודשים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות