לחם שום קריספי קל להכנה
מתכון קל להכנה למנת הפתיחה המושלמת: לחם שום קראנצ'י, כיפי והכי טעים שיש עם מלא גבינה מפוזרת למעלה! אין לכם מושג כמה זה ממכר!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
60 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
כוס וחצי קמח
40 גרם חמאה מומסת\שמן זית
2 כפות סוכר
10 גרם שמרים יבשים
כוס חלב
כפית גדושה של מלח
לציפוי:
חצי צרור פטרוזיליה
4-5 שיני שום
60 גרם חמאה מומסת
לפיזור מלמעלה:
50 גרם פתיתי מוצרלה
50 גרם פתיתי פרמז'ן
אופן הכנה
1 מערבלים את כל מריכיבי הבצק למעט המלח למשך 3 דק'.
2 מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל ל 5 דק נוספות.
3 מכסים את הבצק ושמים אותו בצד להתפחה של 60- 40 דק' או עד הכפלת נפח.
4 מכינים את התערובת לציפוי: קוצצים במעבד מזון את הפטרוזילה, והשום מוסיפים לקערת המערבל את החמאה המומסת לעוד ערבול קצר.
5 כשהבצק תפח, מכוונים את הנינג'ה גריל לתוכנית אפיה ל170 מעלות ל 10 דק.
6 ובעזרת ידיים משומנות, משטחים אותו ישירות על התבנית,
7 מורחים את תערובת הציפוי של עשבי התיבול, ומפזרים את הגבינות.