עוגת תפוזים מהירה וסופר מזינה של אסי רוז
מתכון קל להכנה של אסי רוז לעוגת תפוזים מהירה וסופר מזינה. שמכינים בכמה דקות מהירות ונפלאות ועל הדרך גם מצילים פירות טובים וטעימים מלאי טעם וערכים תזונתיים.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית מרובעת 30 על 30 ס״מ:
תפוז שלם עם הקליפה (אם לתפוז שלכן יש קליפה עבה אז תוסיפי רק חלק ממנה ולא את כולה)
ארבע ביצים
רבע כוס שמן זית או שמן אחר
חצי כוס סירופ מייפל או כל ממתיק שאוהבות
קורט פיצקי של מלח
כוס ו3/4 שיבולת שועל דקה או עבה
שקית אבקת אפיה כעשרה גרם
חצי כפית קינמון אם אוהבים – לא חובה
אבקת סוכר לפיזור על העוגה
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל 175 מעלות עדיף על מצב טורבו אבל לא חייב.
2 נחתוך את התפוז כולל הקליפה והכל לחתיכות ונכניס אל בלנדר או מיקסר את כל מרכיבי העוגה.
3 נטחן אותם לבלילה אחידה ונעביר אל תבנית אפיה.
4 נכניס לאפיה של 25-30 דקות או שננעץ קיסם בעוגה שיצא עם פירורים אחדים.
5 נוציא מהתנור, נצנן ונפדר עם קצת אבקת סוכר ונגיש