עוגת תפוזים ופרג בחושה קלה להכנה
מתכון קל להכנה של עוגת תפוזים ופרג, חורפית ומושלמת. ההתמכרות הבאה שלכם! עוגה שבאה טוב ליד הקפה

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית 26"
1/2 כוס קוקוס טחון
1.5 כוסות + 2 כפות קמח תופח
1/2 כוס פרג (טחון או רגיל)
5 ביצים L מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
2/3 כוס שמן קנולה
2/3 כוס מיץ תפוזים
1 כפית גרידת לימון
שמן לשימון תבנית
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל-170 מעלות
2 מערבבים קמח, קוקוס ופרג
3 בקערה נפרדת מקציפים חלבונים, מוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל ומקציפים עד שנוצר קצף מעט נוקשה.
4 מוסיפים חלמונים בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף תפוח ויציב
5 משמנים את התבנית היטב, מעבירים את תערובת העוגה לתבנית ומכניסים לתנור ל 45 דקות