גלילות חציל במלית גבינה פטה של רונית טברון

מנה טעימה וקלה להכנה של גלילות חציל במילוי גבינת פטה. מנה מומלצת לאוהבי החצילים והממולאים.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לחצילים:
3 כפות שמן זית
2 חצילים גדולים
למלית:
200 גרם גבינת פטה 16%
100 מ"ל שמנת חמוצה
כף אורגנו יבש
שן שום קצוצה
רבע כוס פטרוזיליה
כף שמן זית
גרגירי רימון להגשה
אופן הכנה
1 לפרוס את החצילים לאורך, להמליח עם מעט מלח גס עד שהחצילים מגירים נוזלים. לייבש עם נייר סופג.
2 לסדר את החצילים בתבנית מכוסה נייר אפיה – להבריש עם שמן זית משני הצדדים. לצלות בתנור שחומם ל 220 מעלות עד להשחמת שני הצדדים ( כ 30 דקות לשני הצדדים).
3 לקרר.
4 לערבב את חומרי מלית הגבינה .
5 למרוח על כל רצועת חציל 1.5 כפיות מתערובת הגבינות, לגלגל.
6 להגיש עם פטרוזיליה קצוצה וגרגירי רימון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם