ארוחת בוקר אנגלית בסיר טיגון כפול
בקרים טובים מתחילים עם ארוחת בוקר נהדרת! עם סיר הטיגון הכפול של נינג'ה, תוכלו להכין ארוחת בוקר אנגלית משביעה תוך זמן קצר ביצים, טוסט, פטריות צלויות וחזה אווז קריספי – הכל באותו זמן עם תכניות בישול שונות.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כוסות (420 גרם) קמח2-4 ביצים (תלוי בכמה תרצו בארוחת הבוקר שלכם. יש צורך בכלים שיוכלו להיכנס לנינג׳ה – ראו דוגמה בסרטון)
חבילת פטריות – אנחנו שילבנו בין פורטובלו לשמפניון
2 פרוסות לחם קסטן
להגשה – שעועית אדומה ומיץ תפוזים טרי
אופן הכנה
לסופגניות:
1 מתבלים את הפטריות – מערבבים בקערה, מעט שמן זית, מלח, פלפל ואבקת שום, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. משמנים כלי קרמיקה שמתאימים לבישול בנינג׳ה, ושוברים לתוכם את הביצים (אפשר לשים ביצה אחת או שתיים בכל כלי), מתבלים במעט מלח (או תבלינים נוספים אם בא לכם). חותכים את לחם הקסטן לפרוסות שמנמנות.
2 מסדרים בנינג׳ה סיר טיגון כפול – במגירה העליונה – בחלק התחתון מפזרים את הפטריות, ובחלק העליון (על הרשת) מניחים את הביצים. במגירה התחתונה – בחלק התחתון מניחים את הלחם (אפשר לרסס עליו מעט שמן) ובחלק העליון (על הרשת) מניחים את פרוסות חזה האווז.
3 מכוונים את ההגדרות – מדליקים את המכשיר, לוחצים על הכפתור עם הספרה 1, לבחירת המגירה העליונה. מכוונים לתוכנית טיגון באוויר, לוחצים על כפתור ״זמן״ מכוונים את הזמן ל- 15 דק׳, לוחצים על כפתור ״טמפרטורה״ ומכוונים לחום של 180 מעלות.
4 לוחצים על הכפתור עם הספרה 2, לבחירת המגירה התחתונה, מכוונים זמן ל- 15 דק׳ וטמפרטורה של 200 מעלות. לוחצים על כפתור ״ארוחה״ ואז על כפתור ההפעלה. המכשיר יתחיל לעבוד כשהמגירה עם הזמן הקצר תהיה בהולד. בתום הזמן מוציאים, מגישים ובתאבון.