עוגיות סבתא של ערן שוורצברד

לאחר צאת ספרו הראשון של המאסטר שף קונדיטור ערן שוורצברד  -“אפייה עילית”, והנה טעימה קטנה ממנו: עוגיות סבתא, זכרון ילדות עם שדרוג קטן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ – 30 עוגיות:
לבצק:
200 גרם חמאה מומסת
150 גרם אבקת סוכר
10 גרם סוכר וניל
25 גרם שמן
75 גרם חלב
450 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה
למילוי קראנץ’:
250 גרם מחית פרלינה – irca
125 גרם שוקולד לבן – irca – מומס
60 גרם ברס
אופן הכנה
1 הבצק: בקערת המיקסר, בעזרת וו הגיטרה, מערבבים את החמאה, אבקת הסוכר וסוכר הווניל לתערובת חלקה. מוסיפים את השמן, החלב, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב. מצננים שעה במקרר, רצוי לילה
2 מרדדים את הבצק לעובי 3 מ”מ ומצננים שעה במקרר
3 בעזרת מיקד קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מצננים שעה במקרר
4 אופים 12 – 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
5 מילוי: מערבבים את המרכיבים ומעבירים לשק זילוף
6 בניית העוגיות: לאחר שהעוגיות אפויות מזלפים על חצי מהן מילוי קראנץ’ ומכסים בעוגיות הנותרות. אפשר לקשט במטבע שוקולד, מדביקים במעט מהמילוי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות