סופגניות אשל מצופות קינמון של גלית בידרמן
מתכון קל להכנה של גלית בידרמן לסופגניות אשל מתוקות מצופות בקינמון. ככה פשוט ככה טעים! מתכון מושלם להכין ביחד עם הילדים לכבוד חג החנוכה.
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
כוס ורבע (175 גר') קמח לבן רגיל
1 כפית אבקת אפייה
ביצה גודל L
מיכל (200 מ"ל) יוגורט , רצוי 4.5% שומן או יותר
שקית סוכר וניל
2 כפות (20 גר') סוכר לבן
כף ברנדי
כפית גרידת תפוז
שמן לטיגון
לציפוי:
1/2 כוס סוכר לבן
2 כפיות אבקת קינמון
אופן הכנה
1 מחממין שמן בסיר לטיגון.
2 מערבבים את כל החומרים בקערה.
3 יוצרים מהבלילה כדורים ומכניסים לסיר לטיגון.
4 מטגנים מספר דקות עד שהסופגניות מזהיבות.
5 מוציאים את הסופגניות מהסיר ומניחים על נייר אפיה.
6 מערבבים את הקינמון עם הסוכר ומצפים את הסופגניות
7 מגישים חם ובתאבון!