סופגניות אשל מצופות גנאש שוקולד של גלית בידרמן
מתכון קל להכנה של גלית בידרמן לסופגניות אשל מתוקות מצופות בגאנש שוקולד חם. ככה פשוט ככה טעים! מתכון מושלם להכין ביחד עם הילדים לכבוד חג החנוכה.
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
כוס ורבע (175 גר') קמח לבן רגיל
1 כפית אבקת אפייה
ביצה גודל L
מיכל (200 מ"ל) יוגורט , רצוי 4.5% שומן או יותר
שקית סוכר וניל
2 כפות (20 גר') סוכר לבן
כף ברנדי
כפית גרידת תפוז
שמן לטיגון
לגאנש:
150 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
לסופגניה:
1 מחממין שמן בסיר לטיגון.
2 מערבבים את כל החומרים בקערה.
3 יוצרים מהבלילה כדורים ומכניסים לסיר לטיגון.
4 מטגנים מספר דקות עד שהסופגניות מזהיבות.
5 מוציאים את הסופגניות מהסיר ומניחים על נייר אפיה.
6
לגאנש:
1 ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל
2 מערבבים בקערה את השוקולד המומס והשמנת
להרכבה:
1 יוצקים את הגאנש מעל הסופגניות
2 מגישים חם ובתאבון!