פטוצ'יני בשמנת של לאון אלקלעי
פטוצ'יני ברוטב יין מבעבע עם טוויסט של ביצי דג
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 כפות שמנת
0.5 כפית רכז עגבניות
3 כפות שמן זית
50 גרם בצל לבן קצוץ
1 כוס יין לבן מבעבע יבש
50 גרם ביצי דג אדומות
250 גרם פטוצ’יני ביצים
1 חופן עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 שמים מים לבישול הפסטה
2 בקערה מערבבים את השמנת ורכז העגבניות
3 במחבת שמים את השמן והבצל
4 מאדים על להבה נמוכה במשך 5 דקות
5 מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה
6 מוסיפים את השמנת הורודה ומביאים לרתיחה
7 מתבלים ומנמיכים להבה
8 מבשלים את הפסטה, מסננים ומוסיפים לרוטב
9 מעבירים לצלחות הגשה
10 מניחים רבע מהביצים על כל תלולית פסטה (אחת לכל מנה) ומעטרים בעירית קצוצה ומגישים