פסטה עם גבינה ובצלים של לאון אלקלעי
לאון אלקלעי עם מתכון מנצח, מהיר וטעים לפטוצ’ינה בצל וגבינת גרנה פדנה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
300 גרם בצל פרוס דק
40 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
1 חבילה פטוצ’יני ביצים
50 גרם גרנה פדנו
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 במחבת שמים את השמן והחמאה
2 מוסיפים את הבצל ומאדים על להבה נמוכה עד להמתקת הבצל
3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
4 מסננים ושומרים מי בישול
5 מעבירים לווק, מוסיפים את הבצל ומערבבים
6 מתבלים במלח ופלפל
7 מעבירים לצלחות הגשה ובוזקים גבינה גרנה פדנה בנדיבות
