פילה בורי בתנור
מתכון פשוט ומהיר לפילה בורי בתנור בטעם מושלם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 נתחי פילה בורי
8 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
חצי כפית פפריקה
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית כורכום
4 כפיות מלח גס
חצי כפית תבלין אורגנו יבש
חצי כפית תבלין תימין יבש
חצי כפית תבלין בזיליקום יבש
1 כפות פלפל שחור גרוס
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
שליש כוס שמן קנולה לטיגון
הגשה
6 שיני שום שלמות
חצי כפית מלח גס
1 לימון חתוך לפרוסות
אופן הכנה
1 בתבנית מרופדת בנייר אפייה שמים את הפילטים של הבורי יחד עם שמן הזית וכל התבלינים, מערבבים הכל יחד ומניחים במשך כחצי שעה על מנת שהדג יספוג את הטעמים.
2 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
3 בתום חצי השעה מפזרים את שיני השום השלמות ואופים את הדג בתנור כ-10 דקות.
4 כשהדג מוכן מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס ומקשטים בפרוסות הלימון.
דג בורי בתנור
חצי כוס קנולה למה מיועד אם יש כבר שמן זית? תודה
חצי כוס קנולה למה מיועד אם יש כבר שמן זית? תודה
דורית says:
שמן זית לרוטב, שמן קנולה לטיגון
שמן זית לרוטב, שמן קנולה לטיגון
adi says:
סתומה
….כתבו לך בשביל מה 2 ש/מנים קנולה וזית איזה טיגון בראש שלך הרי זה בתנור….השמן זית שמושרה עם הפילטים והתבלינים זה השמן גם לטיגון שאת מתכוונת לא יסתומים
....כתבו לך בשביל מה 2 ש/מנים קנולה וזית איזה טיגון בראש שלך הרי זה בתנור....השמן זית שמושרה עם הפילטים והתבלינים זה השמן גם לטיגון שאת מתכוונת לא יסתומים
בני says:
אבל זה בתנור, ללא טיגון
לינה says: