דג במלח – בישול טבעי קטוגני
מתכון לדג במלח, סגנון בישול קטוגני וטבעי, מתכון של טל מאירי

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
פורל ורוד (כ 1 קילו) שלם ונקי
עשבי תיבול
1 כפית לימון כבוש או 3 פרוסת לימון
1 קילו מלח גס
2 חלבונים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 מניחים את הדג על מגש ובבטן מכניסים את עשבי התיבול והלימון.
3 מכניסים את התבנית לתנור למשך 30 דקות.
4 נותנים לתבנית להצטנן למשך 10 דק על השיש ומקלפים את שכבת המלח הקשה.
5 אפשר להגיש עם הזלפה של שמן זית ישראלי איכותי וסלט ירוק ורענן ליד.
6 מוציאים את המלית ומתחילים לגלגל בעלי הסיגר.
