לברק ניסואז’ סטייל אביב משה
אביב משה מדגים איך להכין סנדוויץ גורמה ב – 5 דקות עבודה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 פילה לברק ללא עור ועצמות
0.5 כפית לימונים כבושים
0.5 כפית אריסה
1 סוגי זיתים מגולענים קצוצים
1 מעט זרעי כוסברה
1 צרור כוסברה טריה קצוצה דק
1 מלח
להגשה:
1 פרוסת חלה
1 שמן זית
1 מלפפון חמוץ
1 בצל ירוק
1 ביצה
אופן הכנה
1 מניחים בקערה את הדג ללא עור ועצמות ומתבלים את הדג באריסה , זיתים קצוצים דג , לימונים כבושים, זרעי כוסברה, עלי כוסברה קצוצים ומלח ומערבבים
2 מכניסים לשקית ייעודית רחבה, אוטמים היטב ומבשלים במים רותחים למשך 5 דקות על אש בינונית
3 צורבים חלה במחבת ומכינים ביצת עין במחבת נפרדת
4 מרכיבים את המנה: מעל החלה מניחים את הדג המבושל, מלפפון כבוש, כוסברה טרייה ואת ביצת העין. מעל שמים בצל ירוק פרוס, מלפפון חמץ, מלח ושמן זית
