אצבעות דג של רון יוחננוב

מתכון קריספי וטעים והכי חשוב קל להכנה של אצבעות דג. מנה מפתיעה לארוחת הצהריים.

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
90 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם דג לבן ללא עור
1 בצל בינוני מקולף ומגורד
חצי כוס קמח לבן
3 כפות שמן
2 שיני שום / חצי כפית שום גבישי
מלח ופלפל
לציפוי:
2 ביצים
2 כפות מים
מלח ופלפל
פירורי לחם זהובים
אופן הכנה
1 מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים מעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
2 מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על נייר אפייה טבעות או בכל צורה אחרת שאוהבים
3 מעבירים את הטבעות להקפאה לשעה עד התייצבות.
4 (טיפ! אפשר להכין עם עוף טרי כמות גדולה ולהקפיא. לאחר שהטבעות קופאות אפשר להעביר מהמגש לשקית)
5 בקערה מערבבים את הביצים עם המים ומתבלים.
6 טובלים את הטבעות בביצה, מצפים בפירורי לחם
7 אפשר גם להקפיא לאחר הציפוי ולטגן מתי שרוצים
8 מחממים סיר עם שמן עמוק מטגנים את הטבעות עד הזהבה ומניחים מעל רשת
9 לחלופין ניתן לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות.
10 מרססים בשמן ומכניסים לאפייה כ-20 דקות או עד הזהבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם