סלט טאבולה דניס של השף אבי ביטון
מנה ראשונה קלילה וטעימה של דג דניס נא על מצע בורגול וירקות ירוקים קצוצים מתוך התוכנית "במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס בורגול דק
2 פילה דניס ללא עור פרוסים דק
2 מלפפונים
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור נענע קצוצה
צרור בצל ירוק
בצל סגול
2 עגבניות
מיץ לימון
שמן זית
מלח דק
ן מלח גס
אופן הכנה
1 משרים את הבורגול כחצי שעה במים חמים ומסננים לאחר ההשריה.
2 קוצצים דק מאד את המלפפונים, הבצל והעגבניות.
3 קוצצים דק את עשבי התיבול.
4 פורסים את פילה הדניס.
5 מערבבים את הבורגול, הירקות ועשבי התיבול.
6 מניחים מעל את פרוסות פילה הדניס.
7 מתבלים במלח דק, גס, שמן זית ולימון, כך כובשים את הדג, ומגישים.
