פוקאצ’ה עם אגסי אנג’ו ירוקים וקשקבל של יובל בר נר
איש האגסים במנה מטורפת וטעימה במיוחד!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
250 גרם קמח לבן
250 גרם קמח מלא
10 גרם שמרים יבשים
320 מ"ל מים
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
לטופינג:
4 אגסי אנג’ו ירוקים מוצקים
200 גרם קשקבל
מלח גס
שמן זית
אופן הכנה
מכינים בצק:
1 מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה במשך 10 דקות לערך. מתחילים במהירות איטית ולאחר שתיים שלוש דקות מגבירים מעט
2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד הכפלת נפח
3 מחלקים את הבצק לשתי תבניות שטוחות מרופדות בנייר אפיה
4 מפזרים מעל פלחי אגסים, מלח גס, גבינה מגורדת ושמן זית.מניחים למשך רבע שעה, בזמן זה מחממים תנור ל-220 מעלות
5 אופים את הפוקאצ’ה עד השחמה 20 דקות לערך. מגישים חם
