פיצה 4 גבינות קלה להכנה

למה להסתפק בגבינה אחת כשאפשר לבחור 4 גבינות שיחד יצרו את הפיצה מהסוג הזה שנמתח וכל ביס חלומי?? מתכון קל לפיצה הכי טעימה שתכינו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
500 גרם קמח לבן
2 כפות סוכר לבן
1 כף שמרים יבשים
1 1/4 כוסות מים
1/4 כוס שמן זית
1 כף מלח
רוטב וגבינות:
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 כפית מלח
1 כפית סוכר לבן
1 כף שמן זית
50 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינת גאודה עיזים
50 גרם גבינת מנצ’גו
50 גרם פרמז'ן/פיקורינו
תוספות (לא חובה):
פרוסות עגבניה
עלי בזיליקום
אופן הכנה
1 שמים בקערת מיקסר קמח, סוכר, שמרים, מים ושמן עם וו לישה ולשים עד שנוצר בצק, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות נוספות. מוציאים את הבצק ומחלקים ל-3
2 משמנים את הידיים, עוטפים כל כדור בניילון נצמד ומתפיחים לשעה
3 בינתיים מחממים תנור ל 200 ומרפדים תבנית בנייר אפייה
4 בקערה נפרדת מערבבים את העגבניות המרוסקות עם המלח והסוכר ומגרדים בפומפייה את כל הגבינות
5 לאחר ההתפחה מרדדים כל כדור לעובי הבצק הרצוי, מורחים בנדיבות רוטב ומכניסים לתנור ל 10 דקות
6 מוציאים מהתנור, מפזרים גבינות בנדיבות ומחזירים לתנור עד שהגבינה מתחילה להראות סימני הזהבה
7 5 דקות לפני שהפיצה מוכנה מפזרים עלי בזיליקום ופרוסות עגבניה טריות – ומחזירים לתנור ל 5 דקות נוספות
8 מחכים שהפיצה תצטנו מעט (נכון, זה קשה לחכות) ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות