אורז מטוגן בסגנון סיני של רועי סופר
מיליארד סינים לא טועים: כך תכינו אורז עשיר וטעים, ממש כמו בסין. מתכון מתוך “מהמטבח האסייתי” עם הילה אלפרט
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
240 גרם אורז שבושל יום קודם
1 גזר חתוך לקוביות
0.5 כוס שעועית ירוקה חתוכה
0.5 כוס שיטאקה אחרי בישול וסחיטה קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות סויה בהירה
0.5 כפית מלח
1 ביצה טרופה
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר כתוש
3 כפות שמן בוטנים

אופן הכנה
אופן הכנה
1 מחממים וואק עם שתי כפות שמן.
2 מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מוציאים ומנקים את הווק.
3 מחממים שוב שמן, מוסיפים ג’ינג’ר ושום ומבשלים כ – 30 שניות תוך כדי ערבוב.
4 מוסיפים גזר,שעועית ופטריות.
5 מטגנים כ – 2 דקות.
6 מוסיפים אורז, סויה ומלח ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד כ – 2 דקות.