מתכון לפוקאצ'ה של ארז שאול

מתכון חגיגי וקל להכנה לשבועות לפוקאצ'ה אוורירית וקריספית עם טוויסט מעל! והכי חשוב – ממרח שום מטריף לצד הפוקאצ'ה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
קילו קמח
קורט שמרים
כפית שטוחה של מלח
2 וחצי כוסות מים
לחמאת שום:
חמאה
קונפי שום
להרכבה:
צ'ילי גרוס
דבש
מוצרלה מגורדת
אופן הכנה
1 בקערת המיקסר מניחים קמח, שמרים,מלח ומים. מחברים וו לישה ומתחילים לערבב לפחות כ- 10 דקות עד בצק חלק , אחיד ודביק.
2 את הבצק מניחים להתפחה של כ 48 שעות שעות.
3 אחרי התפחה של הבצק, מוציאים את הבצק מהקערה, ומניחים אותו על משטח מקומח.
4 יוצרים כדורים מהבצק ומשטחים אותם לצורה שבה אנו רוצים את הפוקאצה.
5 מחמממים תנור ל 220 מעלות
6 מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור ל 15-20 דקות עד השחמה של הפוקאצ'ה
7 בינתיים מכינים את הממרח שום: מעררבים עם מוט בלנדר את המרכיבים עד למרקם הרצוי.
8 מוציאים את הפוקאצות מהתנור ומוסיפים מעל מוצרלה מגורדת ומחזירים שוב לתנור עד להזהבה.
9 מוציאים את הפוקאצ'ות מהתנור ומזלפים מעל דבש וצ'ילי גרוס
10 מגישים חם ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם