בראוניז פאדג' פשוטים וקלים להכנה

מתכון לבראוניז במרקם פאדג' הכי קלים להכנה, עסיסיים מאוד וטעימים

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית עוגה בקוטר 25 ס"מ
3 ביצים
230 גרם סוכר (כוס + כף)
100 גרם קמח (חצי כוס)
2 כפות קקאו ללא סוכר
170 גרם חמאה (3/4 כוס)
200 גרם שוקולד אפייה מריר (2 חבילות)
חצי חבילת שוקולד לבן
מעט שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד עם החמאה בבן מארי או במיקרוגל.
2 בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר עד שהתערובת מקציפה ומלבינה.
3 לאחר מכן יוצקים את השוקולד המומס, מערבבים בעזרת מרית
4 שופכים פנימה את הקמח והקקאו, מערבבים תמיד עם מרית תוך כדי ערבוב
5 חותכים שוקולד לבן לחתיכות ואז מוסיפים את החתיכות לבלילת הבראוניז וכן את השוקולד צ'יפס המריר.
6 יוצקים את התערובת לתבנית עוגה בקוטר 25 ס"מ.
7 אופים במשך 23 דקות ב-180 מעלות. 25 עד 30 לבראוניז פחות רך. מניחים להתקרר במשך שעה אחת לפני החיתוך

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם