בראוניז פאדג'יים ללא מרגרינה של שיראל בלנק
מתכון לקינוח מושלם של בראוניז פאדג'יים ללא מרגרינה הכי טעימים שיש! קינוח מושלם לצד הקפה שלא תרצו להפסיק לנשנש.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית 18×18
150 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
4 ביצים מדיום
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
כוס קמח
3/4 כוס אגוזים לבחירתכם לקישוט (אפשר להחליף בכל דבר אחר)
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל-180 מעלות טורבו
2 בקערה נמיס שוקולד ושמן בפולסים קצרים (20-30 שניות) במיקרו עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
3 נוסיף את הסוכר , המלח והווניל ונערבב היטב.
4 נוסיף ביצים ב-2 פעימות. בכל פעם שניים , ונטרוף במהירות . שימו לב נערבב במהירות אחרת הביצים עלולות להתבשל מהחום של השוקולד.
5 נוסיף את הקמח ונערבב עד לאיחוד.
6 נעביר לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
7 נקצוץ את האגוזים / התוספות שלנו לחתיכות גסות ונפזר בנדיבות מעל.
8 נכניס לתנור שחומם מראש ונאפה 17-19 דקות ולא מעבר. הבראוניז צריכים לתפוח מעט , להיות יציבים בצדדים אבל רכים לגמרי במרכז. (אחרי קירור זה יתייצב ויהיה פאדג׳י), שימו לב , האפייה כאן הכי חשובה. אם נאפה יותר מידי הבראוניז יצאו יבשים!! לא לחשוב שזה לא מספיק מוכן כי זה עוד מתייצב אחרי האפייה !
9 נצנן ונקרר במקרר כמה שעות לפני החיתוך. לחיתוך מושלם נעביר למקפיא שעה לפני החיתוך
10 הקצוות תמיד יהיו יבשים יותר אין דרך להימנע מזה מאחר והם נאפים יותר מהמרכז – אם זה מפריע אפשר להוריד את הקצוות