עוגיות מרוקאיות למימונה

עוגיות גריוז מרוקאיות מטוגנות מככבות על כל שולחן חגיגי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג קמח לבן
8 ביצים L
1/2 כוס שמן קנולה
150 גרם סוכר לבן
1 ליטר שמן קנולה
שומשום
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו לישה מעבדים קמח, ביצים ושמן במשך דקה. מוסיפים מים בהדרגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק. נותנים לבצק 20 דקות בטמפ' החדר
2 מרדדים את הבצק (הכי נוח על נייר אפייה מקומח קלות) לעלה בעובי 1/2 ס”מ, חותכים לרצועות בגודל שרוצים
3 מחממים בסיר לטיגון עמוק שמן
4 מלפפים את הבצק על מזלג ומכניסים את השפיץ שלו לשמן הרותח, מחכים שיתנפח ומסובבים לאט כך שיווצר שבלול/שושנה של בצק בתוך השמן, חוזרים על הפעולה
5 כשהבצק מוזהב מוציאים לנייר סופג ובוזקים מעל שומשום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות