עוגת שוקולד פאדג'ית ללא גלוטן קלה להכנה
מתכון של שיראל בלנק לעוגת שוקולד פאדג'ית שתפיל את הלסת של האורחים שלכם! היא פרווה, ללא מרגרינה וללא גלוטן!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעה
כשרות
חלבי/פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית קוטר 22
6 ביצים L
כוס ורבע סוכר
4\3 כוס שמן
כפית תמצית וניל
240 גרם שוקולד מריר
כוס שקדים טחונים
חצי כוס קורנפלור (מומלץ לנפות)
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל-180 מעלות (טורבו)
2 נמיס בפולסים במיקרו שמן ושוקולד עד לקבלת להמסה מלאה וחלקה.
3 במיקסר- נקציף ביצים וסוכר לקבלת תערובת תפוחה מאוד ובהירה.
4 נוסיף את השוקולד המומס ונקפל בעדינות עד לקבלת מסה אחידה . (המסה תיפול קצת וזה בסדר) שימו לב לא לקפל יותר מידי אלא רק עד לאיחוד.
5 נוסיף את אבקת השקדים והקורנפלור ונערבב בתנועות קיפול בעדינות רק עד לאיחוד! (לא לקפל יותר מידי.!! הגובה בסוף יהיה אומנם בערך חצי מהגובה ההתחלתי , אבל לא מעבר – ערבוב יתר יפגע במרקם שלה)
6 נשמן/ נרפד בנייר אפייה בהתאם לתבנית שלכם . נאפה בתנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא לח , עם פירורים וטיפה רטוב בערך 40-50 דקות.
7 זמן האפייה משתנה מתנור לתנור אז הישארו ליד כי זמן האפייה כאן קריטי. התחילו לבדוק אחרי 40 דקות והוסיפו זמן בהתאם. אם נאפה אותה יותר מידי , אנחנו נייבש את העוגה ונאבד את הפאדג׳יות שלה
8 נוציא , נצנן , ונעביר להתייצבות של כמה שעות במקרר
הצג תגובות נוספות
אחלה עוגה
טעימה מאוד
טעימה מאוד
גיא says:
נראה מושלם
תודה
תודה
רחל says:
אני מקבלת פריחה משמן בעוגות… מה אפשרי במקום?
רוני says:
עוגה
אני שמה שמן קוקוס
אני שמה שמן קוקוס
שרינה says:
המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן
אבל אפשר לנסות חמאה, מרגרינה או יוגורט
המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן אבל אפשר לנסות חמאה, מרגרינה או יוגורט
רועי says: