עוגת שוקולד פאדג'ית ללא גלוטן קלה להכנה

מתכון של שיראל בלנק לעוגת שוקולד פאדג'ית שתפיל את הלסת של האורחים שלכם! היא פרווה, ללא מרגרינה וללא גלוטן!

2 דירוגים
7 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעה
כשרות
חלבי/פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית קוטר 22
6 ביצים L
כוס ורבע סוכר
4\3 כוס שמן
כפית תמצית וניל
240 גרם שוקולד מריר
כוס שקדים טחונים
חצי כוס קורנפלור (מומלץ לנפות)
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל-180 מעלות (טורבו)
2 נמיס בפולסים במיקרו שמן ושוקולד עד לקבלת להמסה מלאה וחלקה.
3 במיקסר- נקציף ביצים וסוכר לקבלת תערובת תפוחה מאוד ובהירה.
4 נוסיף את השוקולד המומס ונקפל בעדינות עד לקבלת מסה אחידה . (המסה תיפול קצת וזה בסדר) שימו לב לא לקפל יותר מידי אלא רק עד לאיחוד.
5 נוסיף את אבקת השקדים והקורנפלור ונערבב בתנועות קיפול בעדינות רק עד לאיחוד! (לא לקפל יותר מידי.!! הגובה בסוף יהיה אומנם בערך חצי מהגובה ההתחלתי , אבל לא מעבר – ערבוב יתר יפגע במרקם שלה)
6 נשמן/ נרפד בנייר אפייה בהתאם לתבנית שלכם . נאפה בתנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא לח , עם פירורים וטיפה רטוב בערך 40-50 דקות.
7 זמן האפייה משתנה מתנור לתנור אז הישארו ליד כי זמן האפייה כאן קריטי. התחילו לבדוק אחרי 40 דקות והוסיפו זמן בהתאם. אם נאפה אותה יותר מידי , אנחנו נייבש את העוגה ונאבד את הפאדג׳יות שלה
8 נוציא , נצנן , ונעביר להתייצבות של כמה שעות במקרר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    7 תגובות

    • 7

      אחלה עוגה

      טעימה מאוד

      טעימה מאוד
      גיא says:
    • 6

      נראה מושלם

       תודה

       תודה
      רחל says:
    • 5

      אני מקבלת פריחה משמן בעוגות… מה אפשרי במקום?

       

       
      רוני says:
      • עוגה

         אני שמה שמן קוקוס

         אני שמה שמן קוקוס
        שרינה says:
      • המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן
        אבל אפשר לנסות חמאה, מרגרינה או יוגורט

        המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן אבל אפשר לנסות חמאה, מרגרינה או יוגורט
        רועי says:
    הצג תגובות נוספות

    אולי יעניין אותך גם