עוגת פיסטוקים ללא גלוטן של קרן ואיציק קדוש
מתכון ללא גלוטן של עוגת פיסטוק יפהפיה, חגיגית ומרשימה של קרן ואיציק קדוש מקונדיטורית “קדוש” המיתולוגית
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגה: (תבנית בקוטר 18)
3 ביצים
0.5 כוס סוכר
120 גרם אבקת פיסטוקים
40 קמח תפוחי אדמה
60 גרם שמן
1 קורט מלח
100 גרם אבקת שקדים
20 גרם מחית פיסטוק
1 תותים וענבים שחורים לקישוט
לקרם:
2 חבילות שמנת מתוקה להקצפה (500 מ”ל)
200 גרם שוקולד לבן
60 גרם מחית פיסטוק
אופן הכנה
אופן הכנה
1 מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת לקצף תפוח במשך כ – 6 דקות
2 מוסיפים את האבקות תוך כדי ערבוב ומוסיפים שמן בזילוף איטי
3 מוסיפים את מחית הפיסטוק
4 יוצקים לתוך תבנית אפייה קוטר 18
5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 20 דקות
מכינים את הקרם:
1 בסיר מחממים שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד הלבן ומוסיפים מחית פיסטוק
2 מערבבים היטב
3 שומרים בקירור לילה
מרכיבים את המנה:
1 מכניסים את הגנאש לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומקציפים
2 מכניסים לשקית זילוף ומזלפים גבעות שמנות בקוטר החיצוני של העוגה
3 בעזרת כף מורחים את הגבעות למרכז העוגה
4 מזלפים מעט קרם במרכז ומקשטים בתותים וענבים שחורים