ראפ ללא גלוטן ממולא בתרד מוקרם, קולורבי וטופו מגורד של נדיה אליס

מתכון לארוחה קלילה ומהירה של ראפ ללא גלוטן במילוי עשיר של תרד מוקרם, קולורבי וטופו מגורד. מנה מומלצת ומשביעה לא רק לאוכלי נטול גלוטן

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטופו מגורד:
350 גר טופו
2\1 כפית אבקת שום
2\1 כפית פפריקה
כף שמן זית
מלח ופלפל
לתרד:
2 חבילות תרד שטוף
4 שיני שום קצוץ
מלח
שמן זית
חבילה שמנת ויטריז
להרכבה:
חבילת ראפ מכוסמת ירוקה
2 קולורבי
מיץ מחצי לימון
מלח
שמן זית
אופן הכנה
1 מגרדים את טופו בעזרת פומפיה. מעבירים לקערה יחד עם כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
2 מניחים את הטופו על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש (220 מעלות) ל-10/15 דקות, עד שהטופו משחים קצת.
3 קולפים את הקולורבי וחותכים אותו לג'וליאנים. מכניסים לקערה ומתבלים עם מלח, מיץ לימון ושמן זית.
4 מטגנים את השום הקצוץ במחבת עם שמן זית. מוסיפים את התרד, ממליחים ומקפיצים עד שהתרד מפריש את המים שלו. מוסיפים את השמנת, מערבבים דקה ושמים בצד.
5 מרכיבים את המנה: מפזרים קודם כל את התרד על הראפ, ואז את הטופו האפוי, ולבסוף את הקולורבי המתובל.
6 סוגרים את הראפ היטב ומעבירים אותו כמה דקות במחבת לצליה קלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024