לביבות גבינה ללא גלוטן
גם ליהנות מלביבה טעימה וגם לא לפחד להשמין

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כפות גבינה לבנה 5%
3 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
חצי כפית אבקת אפייה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 150 מעלות
2 מערבבים היטב את החלמונים עם הגבינה
3 מקציפים את החלבונים עם אבקת האפייה עד לקבלת קצף יציב
4 מערבבים בעדינות את תערובת החלמונים והגבינה אל החלבונים המוקצפים. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מרססים בתרסיס שמן
5 נוטלים כף מהתערובת ומניחים בתבנית. משאירים מרחק של 2-3 ס”מ בין הלביבות כן הן תופחות בזמן האפייה
6 אופים כ 15-20 דקות עד שהלביבות משחימות מעט. מוציאים התבנית ומצננים. (ללביבות ממלוחות הוסיפו 1/4 כפית מלח לתערובת החלמונים, ללביבות מתוקות הוסיפו 2 כפיות סוכר. כפינוק – מחממים את כמות הלביבות הרצויה עם כפית ריבה ללא תוספת סוכר).