לביבות תרד ללא גלוטן שאתם חייבים להכין
מתכון ללביבות תרד ללא גלוטן, סופר טעימות, וקלות להכנה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
300 גרם עלי תרד
2 ביצים L
4 כפות פירורי לחם ללא גלוטן
קורט מלח
קורט פלפל
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מאדים את עלי התרד בסיר אידוי עד לריכוך
2 מועכים את העלים המבושלים בעזרת מוט בלנדר
3 מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל ואת פירורי הלחם ובוחשים היטב
4 מחממים מחבת ומשמנים קלות
5 כאשר המחבת חמה, לוקחים כף מהבלילה ומניחים במחבת
6 משטחים בעזרת כף את הלביבה
7 מטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה