ניוקי ברוטב רוזה וגבינות בתנור – קל ופשוט להכנה

ניוקי ברוטב רוזה כבר טעמתם? אם לא אז אתם חייבים להכין את המתכון המושלם הזה לארוחת ערב הכיפית עם חברים, משפחה או בת/בן זוג – איך שזה טעים!

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גר' ניוקי
250 מ"ל שמנת לבישול
100 מ"ל מים
2 כפות שמן
1 כף רסק עגבניות
10 עגבניות שרי חצויות
חבילת בייבי מוצרלה
50 גרם גאודה מגורדת
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ובזיליקום
אופן הכנה
ניוקי
1 מכינים את הניוקי מראש לפי הוראות היצרן
הניוקי ברוטב ורוזה
1 מחממים מראש את הנור על 170 מעלות
2 שופכים את השמנת לתבנית שמתאימה לתנור
3 מוסיפים מים ואז רסק עגבניות ולאחר מכן את השמן
4 מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה
5 מוסיפים את הגבינת גאודה המגורדת
6 מערבים עד שיוצאת תערובת אחידה יחסית
7 מוסיפים את הניוקי לתבנית ומערבבים עד כאשר הניוקי נספג ברוטב
8 לאחר מכן מוסיפים את העגבניות שרי, בייבי מוצרלה ואת הבזילקום
9 מכניסים לתנור למשך 30-35 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: