גונדי- קציצות עוף מהמטבח הפרסי

מתכון למאכל הפופולרי מהמטבח הפרסי  – "גונדי" – קציצות עוף טחון וחומוס במרק מנחם.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי קילו חזה עוף טחון
4 בצלים בינוניים קצוצים דק
1 כוס חומוס קלוי טחון לאבקה
שליש כוס שמן
1 כפית כורכום
1 כפית הל טחון
קורט כמון טחון
קורט כוסברה טחונה
מלח ופלפל
אופן הכנה
המרק
1 מבשלים את גרגרי חומוס במשך כשעתיים עד לריכוך. בסיום, מסננים את המים.
2 מוסיפים לסיר מים רותחים את כל מרכיבי המרק ומביאים לרתיחה.
הקציצות
1 מערבבים את החומרים לקציצות עד לקבלת תערובת אחידה. אם התערוכה סמיכה מידי, מוסיפים מים לפי הצורך.
2 יוצרים מהתערובת קציצות ומכניסים אותם למרק.
3 מבשלים חצי שעה על אש נמוכה .
4 מגישים את המרק חם עם אורז לבן.

בתאבון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות