גולש עוף ושעועית של אביב משה – המתכון שיחזיר אתכם הביתה
אביב משה מסדר לכם ארוחה ביתית כהלכתה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
10 שוקי עוף
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 מקל סלרי פרוס
10 שיני שום קלופות
1 בצל לבן חתוך לקוביות
2 תפו”א, קלופים וחתוכים לקוביות
1 שמן לטיגון
150 גרם רסק עגבניות
1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה
1 מעט פלפל שחור
1 כוס שעועית לבנה מבושלת
1 מלח
אופן הכנה
1 מטגנים את שוקי העוף כ-10 דקות ומעבירים לצלחת
2 מכניסים לסיר את הירקות מלבד תפ”א ומטגנים כ-10 דקות
3 מוסיפים פפריקה ורסק עגבניות ומחזירים את שוקי העוף
4 מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים, מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות
5 מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות