קציצות עדשים ירוקות
מתכון פשוט וטעים של קציצות עדשים ירוקות מושלמות

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כוסות עדשים ירוקות
2 צרורות פטרוזיליה קצוצה
6 שיני שום כתושות
כוס וחצי פירורי לחם
1 כוס קוואקר דק
2 ביצים
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מבשלים את העדשים בסיר עם מים למשך כ-30 דקות עד לכדי ריכוך, לאחר מכן מסננים אותן ומניחים להן להתקרר.
2 לוקחים את העדשים המבושלות ומכניסים אותן לקערה יחד עם הפטרוזיליה, השום, פירורי הלחם, הביצים והתבלינים.
3 את תכולת הקערה טוחנים במעבד מזון עד לקבלת תערובת גסה אך אחידה ודביקה ולאחר מכן משאירים אותה במקרר כ-30 להתייצבות.
4 מוסיפים לקערה גם את הביצים, הקוואקר, פירורי הלחם והמלח ומערבבים את הכל יחד עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה ומניחים אותה להתגבשות כ- 5 דקות.
5 כאשר הבלילה מתייצבת יוצרים ממנה קציצות.
6 במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון ומטגנים כל קציצה אחת כ-3 דקות ולאחר מכן הופכים אותה ומטגנים כ-3 דקות נוספות עד לכדי השחמה.
הצג תגובות נוספות
מאיפה הגיע הקוואקר בסעיף 4???
מאיפה הגיע הקוואקר בסעיף 4???
יעל says:
תוקן.תודה
תוקן.תודה
ahiad says:
מרכיב חסר ברשימת המרכיבים?!
בסעיף 4 באופן ההכנה מופיע קוואקר שלא מופיע ברשימת המרכיבים (כולל כמות).
אז מה נכון???
בסעיף 4 באופן ההכנה מופיע קוואקר שלא מופיע ברשימת המרכיבים (כולל כמות). אז מה נכון???
משה says:
תוקן.תודה
תוקן.תודה
ahiad says:
כתוב להוסיף את הקוואקר ואין קוואקר ברשימה
כתוב להוסיף את הקוואקר ואין קוואקר ברשימה
ל says:
תוקן. תודה
תוקן. תודה
ahiad says: